Поръчайте

Страхотна

Храна за вас

 

С оглед разширяването на портфолиото си ресторант Казабланка предлага доставка на прясно приготвена храна по домовете.

Поръчайте, или направете резервация за вас, вашите приятели и близки.

Времето е нещо, което не може да се купи, затова ние от ресторант "Казабланка" ще ви помогнем да го оптимизирате максимално. В непрекъснато забързаното ежедневие и стрес все по - малко време ни остава за качествена храна. Непрекъснатите компромиси не са решение за съвременния човек, който иска да се храни здравословно и с качествено приготвена храна.

Направете резервация за маса, или поръчайте за вкъщи.

Дори и да нямате достатъчно време да ни посетите, ние ще ви доставим най - добрата храна, приготвена сега с качествени продукти, навсякъде в Перник.


Изберете

нас


Ето ви няколко причини, които ще ви помогнат да вземете правилно решение, а именно да се доверите на нас и нашата кухня.

1. Пестите време. Както споменахме по - горе не всеки има времето и енергията да пазарува и приготвя качествена храна. Разбира се не подценяваме готварските умения на всеки един от вас, но за нашите готвачи това е професия, която упражняват с рутина и любов. Можете сами да пресметнете колко струва един, или два часа от вашия живот и да решите дали да поръчате храна от нас, или сами да я приготвите у дома.

 

2. Пестите пари. Тази точка кореспондира пряко с точка едно. Нашите клиенти са добри професионалисти в своите професии и често един час от тяхното време е безкрайно ценно, което има и своето финансово измерение. Ако е нужно да отдели час за пазар и час за готвене на вкусна и прясна храна, това прави поне 10 часа седмично. Всеки сам може да пресметне цената на това време. Друг аспект е, че не ви се налага да изхвърляте храната, която сте приготвили в повече.

 

3. Доверявайки се на нас, вие ще получите професионално отношение и високо качество. Оставете готвенето да бъде наистина ваше хоби и гответе само, когато това ви носи удоволствие и релакс.

 

4. Бихме организирали за вас, от романтичната вечеря, до празника за сватбата ви. Вие ще получите от нас персонално внимание и отношение и в двата случая.

 

5. Ресторант градина Казабланка е уютен и изискан ресторант, който държи на качественото обслужване и добрата кухня. Такава ще получите и ако поръчате онлайн.

Цялото меню

 

Няма продукти в количката